Gîte du Moulin

De heer en mevrouw Toussaint heten u welkom in een uitzonderlijke landelijke omgeving aan de voet van het meer, in een volledig gerestaureerde voormalige molen aan de beek Radru.

Rust en plezier in een prachtige natuurlijke omgeving zijn aan de orde van de dag in deze prachtige landelijke gîte, geklasseerd met twee korenaren.

De eigenaar, een boswachter, is een natuurliefhebber en neemt je graag mee op wandelingen om de plaatselijke flora en fauna te ontdekken en te observeren.

Voor 4 tot 6 personen:

  • De gîte bestaat uit een grote woonkamer, ingerichte keuken, tv, badkamer, aparte wc en 3 slaapkamers.
  • Onafhankelijke toegang en parkeergelegenheid.
  • Barbecue, tuinmeubilair, parasol, zand, spelletjes...

Informatie en reserveringen: M & Mme Ph. TOUSSAINT- SCHARTZ, Radru, 1 à 6767 Lamorteau, tel. 00 32 (0)63 57 05 56 Erkend door het Commissariat Général au Tourisme GrLx1058 Voor meer informatie, bezoek hun website

NB: SI Le Méridional vzw behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving informatie met betrekking tot accommodaties in Rouvroy te wijzigen en/of in te trekken op verzoek van het Commissariat Général au Tourisme, melding van niet-naleving van de geldende wettelijke veiligheidsnormen of terugkerende klachten van klanten. Deze informatie is niet contractueel bindend. De SI wijst alle verantwoordelijkheid af voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt, aangezien het slechts de opslagplaats is van informatie die door dienstverleners wordt verstrekt.