De Molen gite

De heer en mevrouw Toussaint heten u welkom in een uitzonderlijke landelijke omgeving aan de voet van de vijver, in een oude molen volledig gerestaureerd aan de beek de Radru.

Rust en plezier van een prachtige natuur zijn op de rendez-vous in deze zeer mooie landelijke accommodatie ingedeeld twee oren.

De eigenaar, een boswachter, is een natuurliefhebber en zal u wandelingen aanbieden om de plaatselijke flora en fauna te ontdekken en te observeren.

Voor 4 tot 6 personen:

  • De gîte bestaat uit een grote woonkamer, ingerichte keuken, TV, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers.
  • Onafhankelijke toegang en parking.
  • Barbecue, tuinmeubelen, parasol, zand, spelletjes...

Informatie en reserveringen : M & Mme Ph. TOUSSAINT- SCHARTZ, Radru, 1 à 6767 Lamorteau, tél. 00 32 (0)63 57 05 56 Erkend door het Commissariat Général au Tourisme GrLx1058 Voor meer informatie, bezoek hun website

NB: De vzw SI Le Méridional behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving alle informatie betreffende de accommodatie in Rouvroy te wijzigen en/of in te trekken op verzoek van het Commissariat Général au Tourisme, kennisgeving van niet-naleving van de geldende wettelijke veiligheidsnormen of terugkerende klachten van klanten. De huidige informatie heeft geen contractuele waarde. Het SI wijst elke verantwoordelijkheid af voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt, aangezien het slechts een depot is van de informatie die door de dienstverleners wordt verstrekt.