Les Chemins de Compostelle door Jean-Claude SERVAIS

In de loop van deze inwijdingsreizen en verstrengelde lotsbestemmingen neemt Jean-Claude Servais ons mee op een zeven albums tellende tocht over de wegen van Frankrijk, waarbij hij ons laat kennismaken met sublieme landschappen en plaatsen die doordrenkt zijn van cultuur, geschiedenis en mysterie.

Céline vertrekt van de Mont-Saint-Michel, waar ze haar noviciaat begon. Voor Alexandre, een berggids in de Zwitserse Alpen, is het de dood van Margaux die hem op een reis vol vragen zet, maar misschien ook vol antwoorden.

"We gaan ze weer in elkaar zetten en dan worden ze wit. Dit is het tweede werk, het 'witte werk' ook wel bekend als de Unicorn...."

Compostela is een zeer symbolische plaats die elk jaar duizenden pelgrims uit heel Europa aantrekt. Blanche, Céline en Alexandre zullen deze route ook ooit in hun leven afleggen. Blanche is in het bezit van de kostbare kennis van haar alchemistische grootvader en vertrekt vanuit België om in zijn voetsporen te treden, nadat hij dood is aangetroffen op een strand bij Compostela.

"Les Chemins de Compostelle, T.1, Petite Licorne", Jean-Claude Servais, Editions Dupuis, 80 pagina's, 800g, prijs €16.50, formaat 24 × 32 × 1cm, verzendkosten €5 - Totale prijs voor levering per post: €21.50 - Voor levering in Europa, voeg €12 toe aan de basisprijs (= €28.50)
Klik hier om uw bestelling te plaatsen.