Nieuwjaarsconcert 2024 in Torgny met Trio Yalla (Piano - Zang)

De registratie is nu gesloten!

Torgny, een pittoresk dorpje in het hart van het Belgische platteland, bereidt zich voor om de komst van het nieuwe jaar 2024 op een heel bijzondere manier te vieren. Het Syndicat d'Initiative Le Méridional asbl is verheugd u uit te nodigen voor een magisch concert dat het begin van het jaar op de mooiste manier belooft in te luiden.

Getalenteerde artiesten : Het Yalla Trio

©Facebook-TrioYalla

Trio Yalla staat bekend om zijn virtuositeit en charisma op het podium. Bestaande uit een getalenteerde pianist en drie zangers met prachtige stemmen, belooft deze groep een muzikale ervaring die in je geheugen gegrift zal blijven. Hun betoverende melodieën en uitzonderlijke harmonie voeren je mee naar een wereld van muzikale schoonheid.

Datum en plaats: zaterdag 6 januari om 18.00 uur in de kerk van Saint Martin de Torgny

©travelmadness.nl

Het concert vindt plaats in de Sint-Martinuskerk in Torgny, een omgeving vol geschiedenis en spiritualiteit. De uitzonderlijke akoestiek van de kerk voegt een extra dimensie toe aan het optreden van Trio Yalla en creëert een magische sfeer om de komst van het nieuwe jaar te vieren.

Tarieven toegankelijk voor iedereen

De toegang tot het concert is vastgesteld op 10 euro per persoon, wat een uitzonderlijke kans is om voor een betaalbare prijs van een muziekevenement van deze kwaliteit te genieten. Bovendien is het evenement gratis voor kinderen onder de 12 jaar, dus gezinnen kunnen samen genieten van deze speciale avond.

Snacks en glühwein: een vleugje warmte

Om de avond nog onvergetelijker te maken, krijgen de deelnemers een heerlijk hapje aangeboden, vergezeld van troostende glühwein of verfrissende sapjes. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, een leuke tijd te hebben met vrienden en familie en het nieuwe jaar in stijl te beginnen.

Reserveer nu uw plaatsen!

Mis deze kans niet om het jaar 2024 in stijl te beginnen door dit uitzonderlijke concert in Torgny bij te wonen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer nu je plaats door contact op te nemen met Le Syndicat d'Initiative Le Méridional vzw op 063/57.83.81 of per e-mail op si_meridional.accueil@torgny.be.

Kom naar een magische avond vol muziek, gezelligheid en feest in het dorp Torgny...

 We kijken ernaar uit je te verwelkomen en dit speciale moment met je te delen!