Een IGN kaart om te wandelen, fietsen, rijden...

80 km bewegwijzerde wandelingen (te voet, op de mountainbike of te paard) door de mooiste landschappen van de zuidelijke Gaume.

De SI le Méridional heeft voor u zeven wandelingen uitgestippeld op het grondgebied van de gemeente Rouvroy met vertrek in Torgny, Montquintin, Lamorteau.

Sommige daarvan (paardrijden en mountainbiken) zijn verbonden met de routes die zijn uitgestippeld door het Maison du Tourisme de Gaume in Virton.

  • 4 wandelingen:- " La Torgnolaise " van 7,6 km- " La Guévilloise " van 9,8 km- " La Romaine de Couvreux " van 7,6 km- " La Dampicourtoise " van 8,6 km
  • 2 ruiterpaarden:- " La Méridionale équestre " van 17,7 km- " La Méchoise " van 17 km
  • 1 mountainbike: - "La Villersoise" van 11,1 km

De IGN-kleurenkaart op schaal 1:25.000 geeft in het Frans en Nederlands commentaar bij de verschillende opmerkelijke punten die u tijdens uw reis zult tegenkomen.

Op de gemarkeerde paden of via uw eigen routes, wensen wij u rustige ontdekkingen door onze Gaelic landschappen.

Te koop bij de SI in Torgny en bij het Maison du Tourisme de Gaume in Virton of via de rubriek publicaties op deze website.

ref. "IGN kaart van Rouvroy", schaal 1:25.000, SI. Le Méridional, Institut Géographique National-Bruxelles, 38 g, prijs : 7,50 € + verzendkosten : 2,50 € = 10,00€, gevouwen formaat : 10,5 × 26,5 × 0,3 cm, uitgevouwen formaat : 63 × 61 cm Klik hier om te bestellen